9 December KBC Online Quiz Answer 2021| Today KBC Answer PDF Download

9 December KBC Online Quiz Answer 2021 – If you watch or play the show Kaun Banega Crorepati, read the article very carefully because in this article- We try to give the fastest answer for every single episode of Kaun Banega Crorepati. If you answer fast, you also win some extra points, which improves your rank.

9 December KBC Online Quiz Answer 2021

Q1- In the movement started by Acharya Vinoba Bhave, what donation was the central theme of this movement?

Ans- Land

Q2- What is the scientific study of the production and effect of shallow temperatures called?

Ans- Cryogenic

Q3- Who will succeed Joe Send as the CEO of Amazon in 2021?

Ans- nd like

Q4- The series The Spot aired on Netflix is ​​based on?

Ans- Charles Sobhraj

Q5- How long is Abbott in India?

Ans- 111 Years

Q6- Toywala, this Kadamba tree, and Basant in Jallianwala Bagh are the poems of which poetess?

Ans- Subhadra Kumari Chauhan

Fastest Finger First

Q1- Which of these words in Persian means possibility or potential?

Year-

Q2- Which of these metals would you have to spend the least amount of money to buy 1 kg?

Ans- aluminum

Q3- Which of these festivals is mainly dedicated to one of the sons of Lord Shiva and Goddess Parvati?

Ans- Ganesh Chaturthi

Second Round Of 9 December KBC Answer

Q2- Which of the following is the title of a film written and directed by Karan Johar?

Ans- Sometimes happiness and sometimes sorrow

Q3- Which of the following is not a variety of Mango?

Ans- Bas Rai

Q4- Siachen and Gangotri are two examples of which type of geographical formation?

Ans-  Glacier

Q6- Sarbananda Sonowal was sworn in as Union Minister in July 2021. Was the Chief Minister of which state before this?

Ans- Assam

Q7- Where is this most extensive garden of such flowers located in Asia?

Ans- Srinagar

Q8- Which of these names means without obstacles or barriers?

Ans- Anirudh

Q9- Which of the following can be considered as the base year for the recently prepared Financial Inclusion Index by RBI?

Ans- No base year

Q10- Which toxic element is used in the process of extracting gold from its ore?

Ans- mercury

Q11- What is the Government of India’s portal launched in November 2021 that provides all kinds of information about electric vehicles?

Ans- E Amrit

Q12- Which of the following is software that secretly monitors computer activities?

Ans- Spyware

Q13- Who was the youngest person to be elected the President of India at 64?

Ans- Neelam Sanjeeva Reddy

Q14- Who among the following went with Bharata in Valmiki Ramayana to persuade Shri Ram to take back his exile after abdicating the throne and going to removal?

Ans- Jabali

How to Watch KBC 13

 You can watch Kaun Banega Crorepati Season 13 on  Sony Liv, Set India. Kaun Banega Crorepati will be streamed daily from Monday to Friday at 9:00 PM on Sony LIV. KBC today question to answer in Hindi 2021

Suppose you don’t have a television. So you can see it on your mobile app. You will have to download JIO TV, and on JIO TV, you will get to watch Sony Liv, Set India channels. KBC 9 December Play-Along LIVE Answers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here